Dit zijn wij

Over ons - Sophia en Roos Wij zijn Sophia en Roos Gussinklo, moeder en dochter.

Hoi, ik ben Sophia!

Sinds januari 2016 officieel eigenaar van De Tafel van Twaalf.
Vanaf 1 februari 2017 ben ik volledig aan het werk in mijn eigen bedrijf.

Creatief bezig zijn, dat is waar ik erg blij van word. Graag probeer ik allerlei technieken, materialen en werkvormen uit. Kunst, tentoonstellingen en musea zijn voor mij een bron van inspiratie.

Het geven van een workshop voor kinderen of volwassenen of het begeleiden van een kinderfeestje vind ik fantastisch om te doen.
Voor de gast is het belangrijk om tijdens de workshop of les plezier te hebben, iets te maken waar je trots op bent en nagenietend aan terug denkt.


Foto: Jeroen Goes

Hoi, ik ben Roos! Ik ben de dochter van Sophia en sinds januari 2019 de moeder van Fleur.

In november 2016 ben begonnen met mijn bedrijf Bij Roos op de Thee.

Als kind zat ik altijd al op het aanrecht mee te kijken tijdens het koken of bakken; roeren in de pannen of het aflikken van de garde! Hoe ouder ik werd, des te meer kon en mocht ik zelf doen, maar het bleef toen bij een hobby.

Na een aantal jaar als juf op de basisschool gewerkt te hebben, wilde ik tóch graag meer tijd in de keuken gaan doorbrengen! Om meer te leren over taarten, chocolade en decoreren heb ik de Patisserie opleiding gevolgd en een cursus over het maken van suikerbloemen (sugarflowers). Ook heb ik The Sugar Academy, een opleiding voor taartdecoratie, afgerond.

Omdat ik nog steeds erg graag met kinderen werk en hen graag mijn passie voor koken en bakken door wil geven verzorg ik bak- en kookfeestjes, zo kan ik het werken met kinderen en het staan in de keuken optimaal met elkaar combineren!

In de keuken van de Tafel van Twaalf maak ik taarten en cupcakes op maat en verzorg ik bak- en kookworkshops voor volwassenen en kinderfeestjes om van te smullen!

Kijk op mijn website www.bijroosopdethee.nl voor o.a. taarten, cupcakes en High Tea’s.

Bewaren

Bewaren